Παραλία Κοχύλι (Σηπιάδα)
Η παραλία Kοχύλι είναι μια πολύ όμορφη παραλία στον οικισμό Σηπιά λίγο πριν την παραλία Χρόνια. Στην ακτή υπάρχει ψιλό βότσαλο και στο βυθό ψιλό βότσαλο και άμμος.
Στην παραλία υπάρχουν 2-3 beach bar και τους καλοκαιρινούς μήνες η παραλία κατακλύζεται από κόσμο. Ωστόσο αν δεν επιθυμείτε να καθίσετε σε κάποιο από τα beach bars μπορείτε να πάτε στα αριστερό τμήμα της παραλίας.
Η Διαδρομή
Ξεκινώντας από τη διασταύρωση της Λιανής Άμμου ακολουθείτε την πινακίδα που γράφει «προς Βόρεια Εύβοια-Προκόπι». Μετά από περίπου 10 km και αφού έχετε περάσει μέσα από την Αρτάκη χωρίς να στρίψετε πουθενά φτάνετε σε ένα φανάρι με μια διχάλα που έχει πινακίδα «Όσιος Ιωάννης Ρώσσος» προς τα αριστερά και στη συνέχεια αφού περάσετε μέσα από μια περιοχή που λέγεται Καστέλλα φτάνετε σε άλλη μια διασταύρωση με φανάρι που πρέπει να πάτε ευθεία ακολουθώντας την πινακίδα που γράφει «Λ.Αιδηψού-Όσιος Ιωάννης Ρώσσος». Μετά από αυτή τη διασταύρωση και 36km και χωρίς να στρίψετε πουθενά φτάνετε στο Προκόπι (συνολικά 1 ώρα). Μετά το Προκόπι συνεχίζετε προς Μαντούδι και 7,5km περίπου μετά τη διασταύρωση Μαντουδίου στρίβετε αριστερά στην πινακίδα προς Λίμνη-Αιδηψο, ενώ άλλα 7,5km αργότερα στρίβετε πάλι αριστερά στη διασταύρωση προς Λίμνη.Μετά από 2-3km στα αριστερά σας θα δείτε τα beach bars της παραλίας. (Δεν υπάρχει κάποια πινακίδα που να δηλώνει ότι φτάσατε εκτος από τις πινακίδες των beach bars)
Video
Κάντε "κλικ" στην εικόνα για να ανοίξει το βίντεο.
- Προσθήκη νέου σχολίου
- 10170 εμφανίσεις