Skip to main content

Evia Silence

Πληροφορίες

Διεύθυνση: 

Πόρτο Μπούφαλο

Τ.Κ.: 

34014

Κινητό: 

697 377 0522

Evia Silence στο Πόρτο Μπούφαλο στη Νότια Εύβοια.

 

Φωτογραφίες

Πόρτο Μπούφαλο - Πανοραμική θέα
Evia Silence - Παραλία μπροστά από τα δωμάτια
Πόρτο Μπούφαλο - Εύβοια
Πόρτο Μπούφαλο - Εύβοια
Πόρτο Μπούφαλο - Εύβοια

Παροχές

Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ψυγείο, κουζίνα, air-condition, parking, τηλεόραση και έχουν όλα θέα στη θάλασσα.

Εγκαταστάσεων

Στην βεράντα μας, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας με αγνά και φρέσκα ντόπια υλικά! Το μεσημέρι, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις, πάντα με θέα τον όμορφο κόλπο του Πόρτο Μπούφαλο.

Οδηγίες

Οδικώς : Οδηγείται στον οδικό άξονα Αθηνών-Λαμίας. Ακολουθείτε την έξοδο προς Χαλκίδα και κινείστε προς Νότιο Εύβοια, όπως σας υποδεικνύουν οι πινακίδες. Ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Αλιβέρι και μετά για Κάρυστο. Μετά το χωριό Λέπουρα υπάρχει πινακίδα στα δεξιά που αναγράφει «Αργυρό, Πόρτο Μπούφαλο». Ακολουθείτε τη διαδρομή και σε δέκα λεπτά θα βρίσκεστε στο «Έξις». Εκτιμώμενος χρόνος από κέντρο Αθήνας 2μιση ώρες.

Με πλοίο : Από το λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας, κοντά στο Σχοινιά Αττικής, εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια, προς Ν.Στύρα Εύβοιας, κάθε περίπου 1 ώρα. (παραθέτουμε link για τα δρομολόγια). Το κόστος για απλή μετάβαση για ένα αυτοκίνητο και δύο άτομα είναι 22 ευρώ. Η διάρκεια του πλου είναι 45’. Από τα Ν.Στύρα ακολουθείτε τη διαδρομή προς Αλιβέρι. Στον κεντρικό δρόμο Αλιβερίου – Κύμης, μετά το χωριό Ζάρακες υπάρχει ταμπέλα που υποδεικνύει αριστερά προς «Αργυρό, Πόρτο Μπούφαλο». Εκτιμώμενος χρόνος από κέντρο Αθήνας 2μιση ώρες.