Skip to main content

Ρεμέτζο Cafe

Πληροφορίες

Τ.Κ.: 

34010

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Αγγελος Σαμιώτης

Τηλέφωνο: 

22270 97254

Κινητό: 

6945350990

Ο χώρος που μας φιλοξενεί είναι κατασκευασμένος στα μέσα του 19ου αιώνα. Η πέτρινη κατασκευή του σε συνδυασμό με την rock μουσική, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που το μετατρέπουν σ’ ένα ξεχωριστό στέκι επί 22 συνεχόμενα χρόνια.

Ένα αυθεντικό café-bar στην παραλία της Αγίας Άννας μπροστά στη θάλασσα, με θέα το Αιγαίο και ξεχωριστή προσωπικότητα. Η διαχρονική του αξία το έχει καθιερώσει στο χώρο του δημιουργώντας πολλά χρόνια τώρα τους φανατικούς οπαδούς.

Φωτογραφίες

Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα
Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα
Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα
Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα
Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα
Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα
Ρεμέτζο Cafe - Αγία Άννα

    
    

Σχόλια

ΡΕΜΕΤΖΟ ΑΓ. ΑΝΝΑ (ΑΓΚΑΛΗ)

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ .ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ .(ΚΛΙΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ). ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΗΡΕΜΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Η ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ, ΚΑΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΒΥΣΣΙΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΡΟΣΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΡΕΜΜΕΤΖΟ, ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΤΑ ΣΝΑΚ ΜΕ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ. ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ,(ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ), ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο.ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΩΣΤΕ Η ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ, Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΜΕ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΦΙΝΑΚΙΑ. ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.