Η Ελληνική κουζίνα ειναι η πιο πλούσια και υγιεινή.Αυτο οφείλεται στην αγνότητα των προιόντων της ελληνικής υπαίθρου.Στο ελαιόλαδο που προστατεύει το καρδιοαγγειακό σύστημα. Στα φρεσκα θαλασσινά. Στην ποικιλία των φαγητων. Κάθε περιοχή έχει τη δική της κουζινα. Όταν οι πρώτες ύλες ειναι τόσο καλές όπως και να μαγειρευτεί ένα φαγητό, το αποτέλεσμα θα ειναι τουλάχιστον συμπαθές. Πόσο μάλλον όταν μαγειρευτεί σωστά, με γνώσεις, μεράκι και φαντασία. Αυτό ακριβώς πετύχαμε στην κληματαρια, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!